14 oktober 2019

SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. SVO heeft een breed aanbod van BBL en BOL-opleidingen en biedt trainingen aan. Men werkt nauw samen met het bedrijfsleven, waardoor de opleidingen en trainingen aansluiten op de beroepspraktijk.

Doordat ze als vakopleiding in de food echt een expert te noemen zijn, kunnen ze snel schakelen. Men begrijpt goed wat ondernemers drijft en hoe ze gezamenlijk kunnen opleiden of projecten uitvoeren.

BOL-opleidingen

SVO vakopleiding food biedt de voltijdopleiding Generation Food aan op mbo-niveau 3 en 4. Deze BOL-opleiding is dé opleiding voor de foodprofessional van de toekomst. Studenten maken hierbij kennis met de brede wereld van food. Als zij de opleiding hebben afgerond, kunnen zij aan de slag als ondernemer, bedrijfsleider, manager of productieleider in de foodbranche.

BBL-opleidingen 

Verder biedt SVO deeltijd mbo-opleidingen van het niveau entree tot en met niveau 4 voor medewerkers in versspeciaalzaken, out of homebedrijven, supermarkten en de voedingsindustrie. Bij deze BBL-opleidingen gaan studenten één dag in de week naar school en leren zij de andere dagen in hun leerbedrijf.

Waarom SVO?

Een mbo-opleiding in de wereld van food biedt volop kansen. Zo is er genoeg werk en is het mogelijk om snel carrière te maken. De docenten van SVO vakopleiding food komen zelf uit het vak en kennen de wereld van food. De opleidingen sluiten goed aan op de praktijk en het onderwijs is kleinschalig en persoonlijk.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de mbo-opleidingen en trainingen van SVO vakopleiding food? Kijk dan op www.svo.nl of neem contact op via info@svo.nl of 030 275 81 81.

Reacties

Reacties aan het laden...

Meer in artikelen

Ander nieuws