11 december 2019

Vandaag, op woensdag 11 december, zorgde Creative Works voor een herpositionering van de creatieve sector. Creative Works liet aan iedereen in Regio Zwolle zien dat de creatieve sector de basis is van alle andere sectoren.

Alles begint simpelweg met creativiteit en daarom is de creatieve sector een onmisbare bron én motor van de regionale economie.

Samen meters maken

Begin januari 2020 wordt het programma van Creative Works Regio Zwolle 2020 gedeeld en ontvangen mensen de uitnodiging voor de vervolgmeeting van Creative Works Regio Zwolle. Onder het mom: eerst met elkaar de basis op orde (herpositionering) en dan met elkaar meters maken en bovenal nog meer bewijslast creëren.

Doe jij mee?

Creative Works roept jou op om te laten zien dat jij onderdeel bent van de creatieve sector in Regio Zwolle. Laat deze week nog zien dat je trots bent op je werk, je beroep, je collega’s, je bedrijf, klanten, partners, fantastische creatieve projecten, kortom: de creatieve sector. Plaats jóuw creatieve project of successtory op de social media van jouzelf en je bedrijf/organisatie, liefst voorzien van #creativeworks en #regiozwolle.

Meer informatie: www.creativeworksregiozwolle.nl

Reacties

Reacties aan het laden...

Meer in artikelen

Ander nieuws