26 februari 2020

Hoe wendbaar zijn de skills binnen de Regio Zwolle? Zijn we toekomstproof of is er werk aan de winkel? Expeditie Regio Zwolle is op zoek naar inwoners met een initiatief of idee rondom het thema ‘een leven lang leren en ontwikkelen’. Expeditie Regio Zwolle ontmoet deze pioniers op 2, 4 en 5 maart in Dronten, Hardenberg, Meppel, Raalte en Zwolle.

Het gaat goed met onze regio. Er is sprake van economische groei, de arbeidsmarkt trekt aan en onze export groeit. Het is daarom belangrijk om als regio te investeren in menselijk kapitaal.

Roadshow

Hoe zorgen we - inwoners, overheid, onderwijs, bedrijfsleven - er samen voor dat we klaar zijn voor de toekomst? Om te inventariseren welke initiatieven er al zijn én welke behoeften zij hebben, ontmoet Expeditie Regio Zwolle de initiatiefnemers tijdens een zogeheten roadshow.

Lokale ontmoetingsplekken

De roadshow vindt plaats op vijf locaties. Op onderstaande data zijn de initiatiefnemers van 16.00 uur tot 17.30 uur welkom om met de organisatie in gesprek te gaan:

-         Raalte: maandag 2 maart bij Bar & Brasserie Zwakenberg

-         Hardenberg: maandag 2 maart bij Grand Gafé Den Herdenbergher

-         Meppel: woensdag 4 maart bij Eetcafé Herberg ’t Plein

-         Zwolle: donderdag 5 maart bij Ontmoetingsplek Saeed in Zwolle

-         Dronten: donderdag 5 maart bij Eeterij & Drinkerij De Rede in Dronten

Ben jij klaar voor de toekomst?

Heb jij een initiatief of tof idee dat past bij de wendbaarheid en skills die we als regio nodig hebben? Laat het weten! Expeditie Regio Zwolle gaat graag met jou in gesprek! Zien zij je daar? Meld je aan via de website www.expeditieregiozwolle.nl

Stichting Expeditie Regio Zwolle

Stichting Expeditie Regio Zwolle helpt bottom-up initiatieven uit de samenleving die een (maatschappelijk relevante) bijdrage leveren aan het versterken van de regio Zwolle. Een proces van ontdekken en nieuwe manieren van leren waarin samen met inwoners, overheid, onderwijs, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven wordt gewerkt aan oplossingen die de leefbaarheid van de regio Zwolle vergroten. Zo nemen we samen de verantwoordelijkheid om een gezonde, vitale en aantrekkelijke regio te zijn en te blijven voor deze en toekomstige generaties.

Reacties

Reacties aan het laden...

Meer in artikelen

Ander nieuws