12 maart 2020

Mogelijk bent u nog niet bekend met De Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) en SVO Food Challenge regio Zwolle. In dit geval is het goed om te weten dat dit unieke foodevent op maandag 5 oktober 2020 in Zwolle wordt georganiseerd.

We gaan een aantrekkelijk en belevenisvol event organiseren voor de foodbranche. Het dagprogramma is bedoeld voor de basisscholen en vmbo-scholen uit de regio Zwolle (22 gemeenten) en het avondprogramma is bedoeld voor de professionals en ondersteuners van dit event. De samenwerking met (toeleverende) bedrijven en het regionale onderwijs is hierbij van essentieel belang. Bij het basisonderwijs richten wij ons op de huidige groepen 7 en bij het voortgezet onderwijs richten wij ons op het vmbo jaar 3.

Middels dit foodevent geven we erkenning en waardering voor het vakmanschap in de foodbranche en laten we studenten kennismaken met wat de branche allemaal te bieden heeft. Dit is ontzettend veel. Daarnaast vinden we het als foodopleider in de regio belangrijk dat onze studenten kennismaken met het organiseren van een dergelijk project en het daarbij ontwikkelen van hun eigen competenties. De studenten krijgen een belangrijke rol in de aanloop naar en tijdens het foodevent. Uiteindelijk willen we iedereen de mooie ambachten in de foodbranche laten ervaren, proeven en beleven!

Een greep uit het programma van maandag 5 oktober:

 • 9.00 - 12.00 uur: SVO Food Challenge regio Zwolle voor basisscholen

o Welke klas wint de titel voor het recept van ‘Beste tosti van regio Zwolle’?

o Educatief programma met verschillende workshops

 • 13.00 - 16.00 uur: SVO Food Challenge regio Zwolle voor vmbo-scholen

o Welke klas wint de titel voor het recept van ‘Beste pokébowl van regio Zwolle’?

o Educatief programma met verschillende workshops

 • 17.00 - 21.00 uur: Noordelijke Slagers Manifestatie

o De landelijke prijsuitreiking van de vakwedstrijden

o Educatief programma voor slagers met verschillende workshops

De basisscholen en de scholen uit het voortgezet onderwijs zullen richting de finale begeleid worden. Zo zal er onder andere een dagdeel met lessen verzorgd worden op locatie. Kortom: learning by doing!

Profileer uw bedrijf middels sponsoring

Op maandag 5 oktober 2020 willen we presentaties, lezingen en workshops organiseren, waarbij het dagprogramma bedoeld is voor scholen uit de regio Zwolle en het avondprogramma bedoeld is voor professionals en branchegenoten. Een interessante mogelijk voor uw bedrijf om zich te profileren. Er zijn in totaal 8 ruimtes ter beschikking dus de ruimte is beperkt.

Wij zullen vast niet de eerste of enige zijn die bij u aankloppen voor ondersteuning en ook u zult behoedzaam met de middelen om moeten gaan. Toch vinden wij het verantwoord om uw steun te vragen. Het is een event dat zowel de foodbranche, de bedrijven als vakmanschap in de regio Zwolle op de kaart zet. Daarnaast betrekken we ruim 200 basisscholen en circa 100 vmbo-scholen uit de regio Zwolle op een innovatie manier. We geven de foodbranche door middel van de organisatie van de NSM en de SVO Food Challenge regio Zwolle een enorme boost in de regio Zwolle. Naast de inzet van onze studenten hopen wij op uw aandeel te mogen rekenen om dit event tot een groot succes te maken. In onderstaande menukaart kunt u zien op welke wijze wij uw bijdrage kunnen honoreren én wat het u oplevert. Een van onze collega’s neemt graag contact met u op om eventuele speciale wensen te bespreken.

Wij kijken uit naar uw reactie, alvast hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet, mede namens Jan Nederhoed van NSM,

SVO vakopleiding food

Chris van Eunen

Martijn Wassenaar

 

Menukaart workshop sponsoring

De Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) i.s.m. SVO Food Challenge Regio Zwolle

1e gang | GOUD | 3975,- euro

 • Praktijkruimte 1 of 2 voor uw bedrijf tijdens 4 workshoprondes
 • Uw logo met doorlink naar uw website met goudvermelding op de website van de Noordelijk Slagers Manifestatie, op de website van SVO Food Challenge Regio Zwolle, op het centrale scherm op het podium, op de tv-schermen tijdens het event en op de banners bij entree van het event
 • Eigen statafel voor u en uw gasten
 • 8 VIP-kaarten (eten/drinken) avondprogramma

2e gang | ZILVER | 2450,- euro

 • Een van de leslokalen voor uw bedrijf tijdens 4 workshoprondes
 • Uw logo met doorlink naar uw website met zilvermelding op de website van de Noordelijk Slagers Manifestatie, op de website van SVO Food Challenge Regio Zwolle, in de online communicatiemiddelen zoals de nieuwsbrief naar alle scholen in regio Zwolle, op het centrale scherm op het podium, op de tv-schermen tijdens het event en op de banners bij entree van het event
 • 4 VIP-kaarten (eten/drinken) avondprogramma

3e gang | BRONS | 750,- euro excl. btw

 • Uw logo met doorlink naar uw website met bronsvermelding op de website van de Noordelijke Slagers Manifestatie, op de website van SVO Food Challenge regio Zwolle, in de online communicatiemiddelen zoals de nieuwsbrief naar alle scholen in regio Zwolle, op het centrale scherm op het podium, op de tv-schermen tijdens het event, op de banners bij entree van het event
 • 2 VIP-kaarten (eten/drinken) avondprogramma

Menu op maat | materiële sponsoring

Naast het sponsorpakket voor de avond, is er natuurlijk ook een programma overdag voor de scholen uit het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Als u uw maatschappelijke betrokkenheid wilt tonen en ook hier deel van uit wilt maken, is dat natuurlijk mogelijk en stellen wij dat zeer op prijs. U kunt denken aan het volgende: een tent voor het event, techniek, licht, bloemen, prijzen, aankleding, ingrediënten, workshop voor de SVO Food Challenge en ingrediënten voor de SVO Food Challenge. We gaan hier graag met u over in gesprek.

Meer weten?

Neem contact op met Martijn Wassenaar of Chris van Eunen via svofoodchallenge@svo.nl.

Reacties

Reacties aan het laden...

Meer in artikelen

Ander nieuws