• Helga de Boer (links) en Trea ten Kate (foto: edwingoed.nl)
12 februari 2021

Vroeger op de kleuterschool bouwden ze samen zandkastelen. Sinds twee jaar bouwen vriendinnen Helga de Boer en Trea ten Kate aan Platform 9: dé one-stop-shop voor ondernemers in en buiten Regio Zwolle die willen groeien.

Het ontstaan van Platform 9 begon in 2019 door een succesvolle workshop die beide communicatieprofessionals ontwikkelden. Daarna ging het snel, vertelt Ten Kate. ‘Wij zijn trots dat we binnen twee jaar zijn gegroeid tot een platform waar wij met vijftien ondernemers workshops en trainingen in binnen- en buitenland aanbieden voor ondernemers en hun medewerkers.’

Trein dendert door

Ook in coronajaar 2020 groeide hun onderneming, die gevestigd is in Zwolle. ‘De trein dendert door. Wij zijn samenwerkingen gestart met Startversneller, Kennispoort en Upgrade Jezelf, er loopt een aanvraag voor certificering en we bouwen aan een online mkb-academie’, vertelt De Boer.

De vriendinnen zijn dan ook blij dat hun droom is uitgekomen: een plek creëren waar ondernemers kennis, inspiratie en praktische vaardigheden halen én delen. Iets wat met Platform 9 zeker gelukt is.

Workshops

Benieuwd welke workshops Platform 9 zoal aanbiedt? Lees dan het hele verhaal in het magazine van ZON’regio Zwolle.

Reacties

Reacties aan het laden...

Meer in artikelen

Ander nieuws