• Foto: Peter Timmer
20 mei 2021

Toen eigenaar Koos in 't Hout van KWOOT Communicatie & Reclame vorig jaar maart naar de eerste corona-persconferentie keek, was hij even van slag. Het was echter ook het startschot voor een nieuwe dienst van zijn bedrijf, gevestigd in gemeente Dronten. Mede ingegeven door de coronacrisis bedachten In 't Hout en zijn collega's een nieuw concept: een virtuele studio voor live streaming. En met succes, zo blijkt.

'We kwamen tot het besef dat er een tijdelijke situatie was ontstaan waarin mensen ineens veel nieuwe activiteiten moesten organiseren én dat ze daarvan ondertussen zoveel leren dat die gaat blijven', blikt In 't Hout terug. 'We besloten daarom een virtuele situatie te creëren in onze studio. We kunnen er live streaming verzorgen, waarbij we ook Powerpoints en video's kunnen tonen. De techniek biedt eindeloze mogelijkheden.'

Ideeën

Die nieuwe dienst van KWOOT Communicatie & Reclame zet klanten aan het denken, merkt hij. 'Ze komen zelf met ideeën. Presentaties, events, e-learning en bijvoorbeeld bijeenkomsten voor telers zijn allemaal mogelijk. Denk bijvoorbeeld ook aan verplichte bijeenkomsten voor ondernemers om hun licenties te halen. We zijn redelijk uniek met deze dienst', zegt In 't Hout.

In ons magazine vertelt In 't Hout u meer over zijn bedrijf en zijn ondernemerschap.

Reacties

Reacties aan het laden...

Meer in artikelen

Ander nieuws