8 september 2021

ZON’regio Zwolle bevordert de samenwerking tussen de 4 O’s in Regio Zwolle: onderwijs, overheid, ondernemerschap en onderzoek. Het kennisplatform ZON’regio Zwolle organiseert ontmoetingen tussen onder meer bestuurders, ondernemers en werkgevers. En in het magazine dat twee keer per jaar verschijnt, geven organisaties en bedrijven een kijkje in hun keuken. Ze delen casussen uit hun beroepspraktijk en belangrijke ‘lessons learned’, waar andere organisaties hun voordeel mee kunnen doen. Op deze manier maken we samen Regio Zwolle sterker.

In het vijfjarig bestaan van ZON’regio Zwolle is het platform flink gegroeid. Nieuwe partners traden toe en nieuwe samenwerkingen kregen vorm, zoals die met de verkiezing ‘Mbo studentondernemer van het jaar’.

Om de positieve bijdrage die ZON’regio Zwolle levert aan de regio nog verder te versterken, zoekt ZON een netwerker. Heb jij een groot netwerk in de regio, breng jij met plezier en gemak partijen bij elkaar en heb jij net als ZON het doel de regio verder te brengen? Neem dan contact op met Annemarie Teeken en Annet Spijkerman van A2 Business.

www.zonregiozwolle.nl
annemarie@a2business.nl
annet@a2business.nl

Reacties

Reacties aan het laden...

Meer in artikelen

Ander nieuws