13 april 2022

Dit zijn de 6 genomineerden van 2022

Sjoerd Meijer – Opleiding Vakman Ondernemer Zwolle

Met zijn eenmanszaak in Zeewolde richt Sjoerd Meijer zich sinds mei 2021 op een niche markt: het kweken van viswormen voor de sportvisserij. Daarnaast verkoopt hij grond die vrijkomt tijdens het kweken als grondverbeteraar aan bijvoorbeeld hoveniers en plantenkwekerijen. Zijn machines heeft hij zelf ontwikkeld en gebouwd. Hij is de jongste viswormkweker van Nederland.

Arno Tellegen / Morale Riders - Deltion College

Arno Tellegen is sinds juni 2020 voor de helft eigenaar van Morale Riders uit Hattem. De jonge onderneming voorziet bedrijven in Hattem en Zwolle van koffie en thee. Samen met zijn compagnon wil Arno van Morale Riders een stabiel koffiemerk in Regio Zwolle en binnen de sportwereld maken.

Devin Bouma / Slagerij Bouma – SVO vakopleiding food

Devin Bouma is sinds begin dit jaar eigenaar van Slagerij Bouma, gevestigd in Steenwijkerwold. De slagerij, die vooral regionale producten aanbiedt, richt zicht naast de verkoop van vlees ook op het aanbieden van maaltijden. Nieuw daarbij is de ontwikkeling van sportmaaltijden, waar steeds meer vraag naar is.

Marlijn Kampjes / Marly’s Viervoeters – Zone College

Met haar in oktober 2021 gestarte hondenuitlaat- en oppasservice aan huis maakt Marlijn Kampjes een positieve indruk bij haar klanten. Mensen die hun huisdier liever niet naar een pension brengen of naar een hondenuitlaatservice met grote groepen honden kunnen terecht bij Marly’s Viervoeters in Hardenberg.

Hannah Hoekerswever – Cibap

In 2018 startte Hannah Hoekerswever uit Meppel haar eigen bedrijf in fotografie, videografie, grafische vormgeving en advies. Met haar veelzijdige aanbod onderscheidt ze zich van haar concurrenten. Ze werkt al veel met lokale ondernemers uit Regio Zwolle samen. Ze laat hen graag zien wat de kracht van goede ‘branding’ is.

Justine Tooi / Sluusgoed – Landstede MBO

Sinds begin 2021 is Justine Tooi de trotse eigenaar van Sluusgoed in Zwartsluis. Met haar bedrijf helpt Justine mensen met verschillende inkomens aan ondergoed, pyjama’s en sokken. Daarbij staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Ze is dan ook trots op de vaste klantenkring die ze inmiddels heeft opgebouwd.

 

Breng je stem uit op de MBO studentondernemer van het jaar 2022

Reacties

Reacties aan het laden...

Meer in artikelen

Ander nieuws