9 juni 2022

Seven Stars staat voor het 2e jaar op rij in de top 50 van de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100. Als autonoom familiebedrijf behoudt zij ook nog eens haar top 3 notering binnen het IT domein. ‘‘Een geweldige teamprestatie waar we als IT-flex regisseur enorm trots op zijn!” aldus Marius Nijland, CEO en oprichter van Seven Stars.

Seven Stars is het meest persoonlijke platform in Nederland voor ambitieuze opdrachtgevers, talentvolle professionals en gespecialiseerde partners die op zoek zijn naar de perfecte match in IT. ‘’We richten ons specifiek op de IT-branche. Dat maakt ons dé specialist in de bemiddeling van tijdelijke IT-professionals binnen de flexmarkt. Daarnaast zijn we continu bezig om onze dienstverlening richting onze professionals, partners en opdrachtgevers te verbeteren. We zien onze groei binnen de flexmarkt dan ook als een bevestiging van onze juiste koers en focus. We staan bekend om onze persoonlijke benadering, daarmee maken we het verschil! De perfecte match maken we op basis van de soft skills en cultuur-fit tussen kandidaat en opdrachtgever. Uitgangspunt daarbij is natuurlijk wel dat de kandidaat minimaal beschikt over de gevraagde kennis en werkervaring.” aldus Nijland.

Sinds begin dit jaar beschikt Seven Stars over drie vestigingen in Zwolle, Groningen en Utrecht. “De multidisciplinaire teams in die vestigingen bevinden zich dicht op de markt. Dit verbetert de samenwerking en uiteindelijk het resultaat: betere matches en dienstverlening. Think global, act local” lacht Marius.

Professionals geven Seven Stars een Net Promoter Score (NPS) van boven de 45. “Daar zijn we super tevreden mee. We blijven continu leren en optimaliseren. Werkgeluk, daar staan waar wij voor. Voor onze eigen mensen, professionals, partners en opdrachtgevers. Dit cijfer laat zien dat we op de goede weg zijn, maar natuurlijk ambiëren we meer. Uiteindelijk willen we werkgeluk voor alle professionals in de IT. Dat is onze visie én daar gaan we voor! Elke dag opnieuw.’’

Flexmarkt omzetranglijst Top-100-2022

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 wordt jaarlijks gepubliceerd door Flexmarkt in samenwerking met Corporate Finance International (CFI). De Omzetranglijst geeft een overzicht van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Naast uitzendbureaus, staan er ook tal van payrollbedrijven in, net als detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners.

Deze toonaangevende ranglijst beslaat qua omzet ruim de helft van de totale Nederlandse flexbranche en geeft daarmee een helder, representatief beeld van de ontwikkelingen in de markt. De Flexmarkt omzetranglijst Top-100-2022 vind je op www.flexmarkt.nl

Reacties

Reacties aan het laden...

Meer in artikelen

Ander nieuws